Team WOT!

Wij zijn WOT!

Wat wij doen is mensenwerk. Daarom laten we hier graag onze gezichten aan je zien. Dan weet je meteen met wie je te maken hebt: van ons boegbeeld Edwin, via onze commerciële dames tot en met het ondersteunende team achter de schermen. We staan allemaal klaar om ons steentje bij te dragen aan het perfecte promotionele product voor jouw bedrijf. Dat doen we betrokken, deskundig en gemoedelijk. Zie dat maar als ons ‘relatiegeschenk’.

Medewerkers

Ons team telt 8 specialisten die enthousiast, gedreven en op betrokken wijze ieder hun steentje bijdragen aan het succes van WOT! Promotions. Iedereen is ervan doordrongen dat elke opdracht, groot of klein, tot ieders volle tevredenheid behandeld moet worden.

Effectieve Aanpak

Open communicatie, korte lijnen, een nuchtere aanpak en een prettige sfeer staan garant voor een vlot en soepel verlopend werkproces. Onze specialisten kijken niet alleen naar trends, maar hebben vooral oog voor toepasbaarheid, mogelijkheid tot branding, detail en kwaliteit. De mensen van WOT! Promotions zijn er op getraind om juist dát te herkennen. Zij helpen je graag, op een professionele manier, het juiste product te vinden voor jouw promotionele actie

Disciplines

Kortweg omvatten onze werkzaamheden de volgende displines: Accountmangement, sourcing en inkoop, creatie- en conceptontwikkeling, studio- en dtp- werkzaamheden, productie- en orderbegeleiging, kwaliteitscontrole en logistiek.