Over ons

Deze website is een initiatief van WOT! Promotions, de specialist in promotionele artikelen en relatiegeschenken. WOT! Promotions is een divisie van B.I.T. Netherlands B.V. en is in geschreven in het handelregister van de kvk onder nr 18045998.

Dé oranje specialist is dé allround en fullservice specialist op het gebied van alle mogelijk denkbare oranje relatiegeschenken.

Wij zijn hét adres voor bedrijven die op willen vallen, of beter: die op durven vallen. Wij zijn al 25 jaar actief in de relatiegeschenken en promotionele artikelen. In die periode hebben we altijd onze eigen koers gevaren. Onze trouwe klanten begrijpen dat helemaal. Je gaat immers niet op zoek naar opvallende artikelen, geschenken of producten bij een grijze muis … Wij beseffen dat we zelf óók op moeten vallen en dat doen we dus ook. Maar dan niet door schreeuwerige campagnes. Creativiteit, originaliteit en flexibiliteit zijn de pijlers waarop wij zijn uitgegroeid tot wat we nu zijn: de meest veelzijdige leverancier van promotionele producten in de provincie Brabant … en misschien ook wel daarbuiten.

Specialisme

Het bedenken, ontwikkelen en realiseren van promotionele producten en relatiegeschenken is een specialisme. WOT! heeft dat specialisme in de genen. De bundeling van onze ervaring en creativiteit staat telkens weer garant voor een verrassend maar passend resultaat. Wat we allemaal in onze mars hebben delen we graag met onze trouwe klanten. Dat doen we zowel via onze website met webshop als via social media én met jaarlijkse een – uiteraard – opvallende catalogus. We beschikken bovendien over een riante showroom, boordevol inspiratie en met de meest uiteenlopende producten. Wie daar niet slaagt, slaagt nergens … Wees welkom in Waalwijk!

Maatwerk

Door ons enorme assortiment kunnen we maatwerk leveren, voor elk budget en voor iedere gelegenheid. Daarbij zijn we zo origineel als de klant maar wil. Wij zoeken altijd weer naar het beste en meest originele antwoord op de klantvraag. Eigen huisstijl of -kleur, ludiek of minder ludiek, helemaal op maat gemaakt? Het kan allemaal. We stellen onze kwart eeuw kennis en ervaring graag beschikbaar om klanten te helpen hun zichtbaarheid te vergroten. Wij weten immers als geen ander hoe cruciaal die zichtbaarheid is. Bij elke bestelling hoort bovendien een gratis digitale drukproef, zodat we zeker weten dat de klant voor de volle 100 procent tevreden is.

contact gegevensteamtotaal leverancier

werkwijzespecialisten websitesshowroom

nieuws overzichtvacatures stagerss syndication