Mogelijkheden

Passende bewerking

Natuurlijk bieden wij u de mogelijkheid uw oranje relatiegeschenk te laten voorzien van een passende bewerking. Welk oranje relatiegeschenken u ook kiest, het is belangrijk dat uw logo, naam of boodschap leesbaar, kleurbestendig en duurzaam wordt aangebracht. Immers, u wenst uitstraling en kwaliteit van uw goede naam. Onderstaand volgt een overzicht van mogelijke bewerkingstechnieken.

Zeefdruk

Na het maken van de film wordt een sjabloon, het zeefraam, belicht. Op de plaats van het beeldmerk gaat de zeef open. Het te bedrukken product wordt aangelegd onder het zeefraam, waarna met behulp van een rakel de inkt door de zeef op het product wordt aangebracht. Zeefdruk is de meest gebruikte bewerkingstechniek voor bijvoorbeeld T-shirts.

Transferdruk

Deze techniek wordt ook vaak toegepast op T-shirts als directe zeefdruk niet mogelijk is. Er wordt gezeefdrukt in spiegelbeeld op speciaal transferpapier. Deze transfer wordt met een warmtepers op het product aangebracht. Zo kan ook fullcolourdruk worden bereikt op donkere ondergronden door met behulp van inkt een witte, niet zichtbare, basis te creëren.

Borduren

Uw beeldmerk wordt vertaald naar een digitale borduurkaart. Vervolgens wordt het beeldmerk met een computergestuurde machine op het product gestikt. De prijs van een borduursel wordt altijd berekend aan de hand van het aantal steken en de tijd die de machine er voor nodig heeft om het borduursel te maken.

Tampondruk

Van uw beeldmerk wordt achtereenvolgens een film en een geëtst cliché gemaakt. Dit cliché wordt steeds van inkt voorzien. Een siliconen stempel (tampon) pikt de inkt op en drukt dit vervolgens af op het te bedrukken product. Deze techniek kan tot maximaal 4 kleuren worden uitgevoerd. Deze bewerkingstechniek is ideaal voor kunststof producten zoals bijvoorbeeld pennen.

Meer weten ?

Wilt u meer informatie over de mogelijke bewerkingen op oranje relatiegeschenk van uw keuze, neem dan contact op met één van onze specialisten.