WK relatiegeschenken: WK voetbal Qatar 2022

banner-nieuws-wk-2022.jpg

WK relatiegeschenken: WK voetbal Qatar 2022 we zijn er weer bij!

Het Nederlands Voetbal elftal is gekwalificeerd voor het WK voetbal, dat van 21 november tot en met 18 december wordt gehouden in Qatar. Dat betekent dat ons land in die periode weer helemaal oranje kleurt. De deelname van Oranje aan het WK is meteen de ideale gelegenheid om daar met je bedrijf of in te spelen met WK relatiegeschenken.

 

oranje-relatiegeschenken-3-2022.jpgKies passende WK relatiegeschenken

Ben jij er ook bij en wil jij inspelen op het komende WK? Wij denken graag met je mee om op te vallen met WK relatiegeschenken. Want zoals een onnavolgbaar Icoon al zei: “Als je niet ken winnen, moet je zorgen dat je niet verliest!” Maar welke WK relatiegeschenken geef je weg? Ga voor een gebruiksartikel zoals een oranje drinkfles of oranje notitieblok. Of ga voor een echte voetbal premium als een sleutelhanger. Niks is te gek.

 

Scoor nu met je eigen voetbaloranje-voetbal.jpg

Ben je op zoek naar echt iets unieks en niet de standaard WK relatiegeschenken die iedereen al weggeeft? Scoor dan voetballen in je eigen ontwerp met je logo. Een super gave vitale giveaway voor je relaties die niet alleen voor het WK leuk is, maar ook als zomergeschenk. Wil jij dit ook? Wacht dan niet te lang en bestel ze vandaag nog. Bel of mail ons voor een gratis visual met je logo.

 

 

oranje-relatiegeschenken-4-2022.jpgNeem contact met ons op voor unieke WK relatiegeschenken

Wij van WOT! Promotions hebben de ballen verstand van voetbal, maar weten des te meer hoe jij je bedrijf met tastbare wk relatiegeschenken het best onder de aandacht kunt brengen bij bestaande klanten, prospects en medewerkers. Denk daarom als ondernemer eens na hoe jij eind 2022 de vruchten kunt plukken van een waarschijnlijk goed presterend Nederlands Elftal met de meest unieke WK relatiegeschenken.

 

 

 

 

Team WOT! helpt je verder!

 

contact-balk.jpg