Tip: Oranje relatiegeschenken!

Tip! Oranje relatiegeschenken! Komende zomer is weer zover en barst de oranje gekte weer los; het EK voetbal staat weer voor de deur!

Tip! Oranje relatiegeschenken!

Komende zomer is weer zover en barst de oranje gekte weer los; het EK voetbal staat weer voor de deur! Natuurlijk is ook het nederlands elftal vertegenwoordigd tijdens dit grootse evenement.

Oranjekoorts viert hoogtij en heel Nederland zal deze zomer dan ook oranje gekleurd zijn! De oranjespecialist zorgt ervoor dat u niet buitenspel komt te staan maar dat u gebruik maakt van deze mogelijkheid.

Op www.deoranjespecialist.nl vind u al onze oranje relatie-geschenken waaronder ook EK oranje artikelen en WK oranje artikelen.

Om u enigszins in de oranje stemming te brengen en u een indruk te geven van enkele oranje relatiegeschenken vind u hieronder een aantal voorbeelden van oranje relatiegeschenken waarmee u uw relaties, klanten en personeel aangenaam kunt verrassen.

USB-voetballer van het jaar!

U hoort laatste nieuws bij de oranjespecialist! USB People nu ook in oranje- outfit verkrijgbaar. Deze USB-voetballer staat niet alleen leuk op uw bureau, hij is op meerdere posities inzetbaar. De voetballer is namelijk tevens een USB-stick!

Bepaal zelf de opstelling met uw oranje pakket!

Bepaal zelf uw opstelling! De oranjespecialist maakt het mogelijk. U kunt een één twee aangaan met de oranjespecialist en samen met ons kunt u zelf een oranje pakket samenstellen. Geheel op maat gemaakt. Het oranje pakket is een uitstekend geschenk voor al uw relaties, klanten en personeel.

Niet te missen… een EK bal op maat!

Wie speelt er ook alweer vanavond? En waar? En hoe laat? Met het EK 2008 voor de deur is deze EK bal op maat een must. Een kwalitatief goede bal voorzien van uw eigen logo én het complete speelschema van het EK 2008. Het ideale oranje relatiegeschenk voor deze zomer!

Origineel en verrassend: de Bell-Up

Met de Bell-Up biedt de oranjespecialist u een origineel en verrassend oranje artikel aan! De Bell-Up is namelijk een hele leuke koebel in de vorm van een t-shirt. Maar… is tevens een flesopener en te voorzien van uw logo! Alles binnen handbereik voor een gezellig middagje voetbal.

Intikketje: de oranje EK balpen!

Het perfecte oranje relatiegeschenk voor het naderende EK 2008. De oranje EK balpen! Een bannerpen met het speelschema er in verborgen. Eén simpele handeling en u bent meteen op de hoogte! Laat deze pen voorzien van uw logo, naam of boodschap en verras uw klanten.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen