Oranje textiel!

Laat de leeuw deze zomer niet in zijn hempie staan, maar sta samen in oranje! Bent u dus op zoek naar oranje textiel, stop dan nu met zoeken! Dé oranjespecialist heeft namelijk diverse oranje textiel voor u. Uw logo op textiel terug zien?

Laat de leeuw deze zomer niet in zijn hempie staan, maar sta samen in oranje!

Bent u dus op zoek naar oranje textiel, stop dan nu met zoeken! Dé oranjespecialist heeft namelijk diverse oranje textiel voor u in het assortiment.

De mogelijkheden

Het is een soort Nederlandse traditie om jezelf flink uit te dossen als het Nederlands elftal moet spelen. Het WK voebal van 2010 in Zuid Afrika wordt dan ook geen uitzondering! [website] heeft een ruim assortiment aan oranje textiel om uw relaties, klanten en werknemers te verassen. Zo kunt u samen het Nederlands elftal aanmoedigen en uw bedrijf promoten tegelijkertijd. Ook is het mogelijk om uw eigen logo of slogan op uw oranje textiel te laten drukken, om het oranje textiel volledig naar uw wens te customizen.

Zorg dat u tijdens het WK van 2010 niet buitenspel komt te staan, en promoot uw bedrijf deze zomer.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen