Oranje t-shirts!

Laat de leeuw deze zomer niet in zijn hempie staan, maar sta samen in een oranje T-shirt! Bent u dus op zoek naar een oranje T-shirt, stop dan nu met zoeken! Dé oranjespecialist heeft namelijk diverse oranje T-shirts voor u. Oranje T-shirts!

Laat de leeuw deze zomer niet in zijn hempie staan, maar sta samen in oranje T-shirts!

Bent u dus op zoek naar oranje T-shirts, stop dan nu met zoeken! deOranjespecialist.nl heeft namelijk diverse oranje T-shirts voor u.

Uw eigen oranje T-shirts?

Wij Nederlanders hebben de traditie om ons flink uit te dossen tijdens grote evenementen. Mis daarom deze kans niet om uw bedrijf te promoten en het Nederlands elftal aan te moedigen tijdens het WK voetbal van 2010. deOranjespecialist.nl heeft verschillende leuke T-shirts welke u aan uw klanten, relaties en werknemers kan geven. Ook is het mogelijk om uw eigen logo of slogan op de oranje T-shirts te laten drukken, om de oranje T-shirts volledig naar uw wens te customizen.

Zorg dat u deze zomer niet buitenspel komt te staan, maar promoot uzelf tijdens het grootste evenement van het jaar, het WK voetbal 2010!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen