Oranje geschenken

Het WK voetbal staat weer voor de deur. Het toernooi speelt zich voor de eerste keer af in Zuid Afrika. deOranjespecialist.nl biedt de leukste oranje producten aan om uw bedrijf te promoten tijdens het WK van 2010. Wat schenkt u een ander?

Om dit WK voetbal een echt oranje WK te maken bent u bij deOranjespecialist.nl op het juiste adres!

Om u voor te bereiden op het aankomende WK voetbal deze zomer bieden wij verschillende oranje geschenken aan zodat u uw personeel, klanten of relaties aangenaam kunt verrassen.

Oranje koorts!

Wij Nederlanders hebben de reputatie ons flink uit te dossen met de leukste oranje geschenken voor de wedstrijden en zo ons elftal aan te moedigen.

Oranje geschenken als sjaaltjes, pennen, oranje shirts, usb-sticks zijn enkele mooie geschenken uit ons assortiment om dit WK oranje te kleuren. Ook is het mogelijk om je eigen logo of slogan op uw oranje geschenken te laten drukken, om de geschenken volledig naar uw wens te customizen.

Heeft u zelf een leuk idee?

Wacht dan niet langer! Stel uw idee voor aan deOranjespecialist.nl en wij verzorgen u uw persoonlijk relatiegeschenk.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen