Oranje Alpen bel: de Bell-Up!

Ding, dong, tssssh… Met de Bell-Up biedt de oranje specialist u een origineel en verrassend oranje artikel aan! De Bell-Up is namelijk een koebel in de vorm van een oranje t-shirt.

Ding, dong, tssssh…

Met de Bell-Up biedt de oranje specialist u een origineel en verrassend oranje artikel aan!

De Bell-Up is namelijk een hele leuke koebel in de vorm van een t-shirt. Natuurlijk een oranje t-shirt in dit geval! Maar… de Bell-Up is tevens een flesopener! Een ideaal geschenk voor uw relaties, klanten of natuurlijk uw personeel.

Alles binnen handbereik!

Dankzij de Bell-Up heeft u alles binnen handbereik voor een gezellige en geslaagd middagje voetbal. Zet uw gejuich kracht bij met de koebel en maak vervolgens lekker een flesje open om het succes te vieren!

Mogelijkheden te over!

U kunt de Bell-Up vrijwel geheel naar eigen wensen samenstellen. Zo kunt u zelf de kleur van het koord bepalen en hier eventueel uw logo op laten drukken. Maar ook de koebel in de vorm van een t-shirt is in verschillende kleuren leverbaar en zelfs de verpakking kan geheel naar uw wensen worden samengesteld. Zoals u ziet zijn er mogelijkheden te over!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen