Het oranje pakket!

Het oranje pakket: bepaal zelf uw opstelling! De oranjespecialist maakt het mogelijk!

Exclusief: bepaal zelf uw opstelling!

De oranje specialist maakt het mogelijk. U kunt nu uw eigen opstelling bepalen met het oranje pakket! Aangezien wij u alle vrijheid geven zijn uw mogelijkheden eindeloos.

Dit oranje pakket is mede daardoor uitstekend te gebruiken als origineel geschenk voor uw relaties, klanten en/ of uw klanten. U bepaald ten slotte de inhoud en daarmee het prijskaartje.

Eindeloze mogelijkheden!

The sky is the limit! U bepaalt zelf de inhoud van uw oranje pakket. De oranje specialist fungeert hierbij als sparringpartner. Wij adviseren en helpen u graag bij het samenstellen van uw persoonlijke oranje pakket. Dit alles binnen uw wensen en mogelijkheden.

Wilt u graag een oranje pakket met 2 artikelen of liever een pakket met 20 artikelen? Wilt u dit graag in een doos of misschien wel in een (plastic) tas? Met of zonder uw naam of boodschap? U ziet het, uw mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wij geven u graag een voorzet…

Uw logo, uw boodschap!

Om de oranje artikelen een persoonlijk tintje te geven en ze daarmee meteen als marketing tool te gebruiken bieden wij u de mogelijkheid om verschillende oranje artikelen te voorzien van uw logo en/ of booschap. Denk hierbij aan t-shirt, polo’s, caps, pennen, vlaggen, ballen, mokken, aanstekers, usb-sticks, etc. Oranje in combinatie met uw bedrijf: een prachtige één twee!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen