EK relatiegeschenken: EK voetbal we zijn er weer bij!

banner-nieuws-wk-2022.jpg

EK relatiegeschenken: EK voetbal we zijn er weer bij!

Het Nederlands Voetbal elftal is gekwalificeerd voor het EK voetbal, dat van 11 juni tot en met 11 juli wordt gehouden in alle deelnemende landen. Dat betekent dat ons land in die periode weer helemaal oranje kleurt. De deelname van Oranje aan het EK voetbal is meteen de ideale gelegenheid om daar met je bedrijf of in te spelen met EK relatiegeschenken.

 

oranje-relatiegeschenken-3-2022.jpgKies passende EK relatiegeschenken

Ben jij er ook bij en wil jij inspelen op het komende EK? Wij denken graag met je mee om op te vallen met EK relatiegeschenken. Want zoals een onnavolgbaar Icoon al zei: “Als je niet ken winnen, moet je zorgen dat je niet verliest!” Maar welke EK relatiegeschenken geef je weg? Ga voor een gebruiksartikel zoals een oranje drinkfles of oranje notitieblok. Of ga voor een echte voetbal premium als een sleutelhanger. Niks is te gek.

 

Scoor nu met je eigen voetbaloranje-voetbal.jpg

Ben je op zoek naar echt iets unieks en niet de standaard EK relatiegeschenken die iedereen al weggeeft? Scoor dan voetballen in je eigen ontwerp met je logo. Een super gave vitale giveaway voor je relaties die niet alleen voor het WK leuk is, maar ook als zomergeschenk. Wil jij dit ook? Wacht dan niet te lang en bestel ze vandaag nog. Bel of mail ons voor een gratis visual met je logo.

 

 

oranje-relatiegeschenken-4-2022.jpgNeem contact met ons op voor unieke EK relatiegeschenken

Wij van WOT! Promotions hebben de ballen verstand van voetbal, maar weten des te meer hoe jij je bedrijf met tastbare EK relatiegeschenken het best onder de aandacht kunt brengen bij bestaande klanten, prospects en medewerkers. Denk daarom als ondernemer eens na hoe jij deze zomer de vruchten kunt plukken van een waarschijnlijk goed presterend Nederlands Elftal met de meest unieke EK relatiegeschenken.

 

 

 

 

Team WOT! helpt je verder!

 

contact-balk.jpg