De oranje t-shirts!

Laat de leeuw deze zomer niet in zijn hempie staan, maar sta samen in oranje tshirts! Bent u dus op zoek naar oranje tshirts, stop dan nu met zoeken! Dé oranjespecialist heeft namelijk diverse oranje tshirts voor u. Uw eigen oranje tshirt?

Laat de leeuw deze zomer niet in zijn hempie staan, maar sta samen in oranje tshirts!

Bent u dus op zoek naar oranje tshirts, stop dan nu met zoeken! Dé oranjespecialist heeft namelijk diverse oranje tshirts voor uin het assortiment om u voor te bereiden op het WK voetbal van 2010 in Zuid Afrka.

Nederland in oranje!

Het Nederlandse publiek heeft als traditie zich flink uit te dossen voor wedstrijden waarbij Nederland vertegenwoordigd is. Hierbij verkleden supporters zich in eenvoudigere en extreme kostuums. Maar tijdens het WK hebben alle supporters één ding gemeen, ze dragen allen oranje tshirts!

Wat is er mogelijk?

Ook is het mogelijk om je eigen logo of slogan op de oranje tshirts te laten drukken, om de tshirts volledig naar uw wens te customizen.

Zorg dat u tijdens dit WK niet buitenspel komt te staan, en promoot uw bedrijf deze zomer.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen