De oranje sweater!

Laat de leeuw deze zomer niet in zijn hempie staan, maar sta samen in een oranje sweater! Bent u dus op zoek naar een oranje sweater, stop dan nu met zoeken! Dé oranjespecialist heeft namelijk diverse oranje sweaters voor u in het assortiment. De oranje sweater!

Laat de leeuw deze zomer niet in zijn hempie staan, maar sta samen in een oranje sweater!

Bent u dus op zoek naar een oranje sweater, stop dan nu met zoeken!

Dé oranjespecialist heeft namelijk diverse oranje sweaters voor u in het assortiment.

De mogelijkheden

Het WK voetbal van 2010 staat weer voor de deur en dit jaar is het de eer aan Zuid Afrika om het evenement te organiseren. Het evenement is dé kans voor u om het Nederlandse elftal te steunen en uw bedrijf te promoten. Als echte oranje supporter gaat u verkleed tijdens grote evenementen. Om niet buiten de boot te vallen biedt deOranjespecialist.nl voor u de oranje sweater aan.

Ook bieden wij de mogelijkheid aan een volledig custom made oranje sweater voor u te ontwerpen met behulp van een van onze specialisten.

Zorg dat u tijdens dit WK niet buitenspel komt te staan, maar promoot uw bedrijf deze zomer met uw oranje sweaters van deOranjespecialist.nl.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen