De oranje polsband!

Wordt de spanning van het WK u even iets teveel, breekt het zweet u uit? Veeg uw zweet dan weg met de oranje polsband! Laat iedereen zien dat uw bedrijf achter ‘’onze jongens” staat met deze oranje polsband. Zweet is verleden tijd!

Wordt de spanning van het WK u even iets teveel, breekt het zweet u uit? Veeg uw zweet dan weg met de oranje polsband!

Laat iedereen zien dat uw bedrijf achter 'onze jongens' staat met deze oranje polsband. Bestel daarom nu deze oranje polsband bij [website]!

De mogelijkheden

Wij Nederlanders hebben de reputatie om ons flink uit te dossen op evenementen waar Nederland vertegenwoordigd wordt. De meest oranje kostuums komen langs, maar een mooi kostuum is natuurlijk niet compleet zonder oranje polsband! Verras uw klanten, relaties en werknemers met deze oranje gadget.

Ook is het mogelijk om uw eigen logo of slogan op de oranje polsband te laten drukken. Zo bieden wij u de mogelijkheid een volledig custom made polsband te ontwerpen met behulp van een van onze specialisten.

Steun het Nederlands elftal en promoot uw bedrijf tijdens het grootste evenement van het jaar, het WK voetbal 2010 in Zuid Afrika!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen