De oranje leeuw

Laat de leeuw deze zomer niet in zijn hempie staan! Steun het Nederlands elftal tijdens het WK in Zuid-Afrika met hét Nederlandse symbool: ‘de oranje leeuw’. Het symbool van Nederland op uw shirt?

Laat de leeuw deze zomer niet in zijn hempie staan! Steun het Nederlands elftal tijdens het WK in Zuid-Afrika met hét Nederlandse symbool: ‘de oranje leeuw’. Bent u dus op zoek naar een oranje leeuw, stop dan nu met zoeken! deOranjespecialist.nl heeft hét symbool van Nederland voor u.

Uw eigen leeuw!

Ook is het mogelijk om je eigen logo of slogan op uw oranje leeuw te laten drukken, om de oranje leeuw volledig naar uw wens te customizen.

Zorg dat u tijdens dit WK niet buitenspel komt te staan, en promoot uw bedrijf deze zomer.

De oorsprong

De oranje leeuw is afkomstig uit Waterloo, de Oranje Leeuw is een herdenkingsmonument voor de Slag bij Waterloo in 1815 en werd door koning Willem I van Nederland gebouwd ter ere van zijn zoon, de prins van Oranje. Een reusachtige leeuw troont op een kunstmatige heuvel 45 meter boven de omringende vlakte uit.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen