De oranje helm!

Zorg dat u deze zomer in de basis komt te staan en gooi er dus niet met de pet naar. deOranjespecialist.nl heeft diverse oranje helmen in het assortiment om uw klanten of relaties mee te verrassen. Hoe steunt u oranje?

Zorg dat u deze zomer in de basis komt te staan en gooi er dus niet met de pet naar, maar zet een mooie oranje helm op! deOranjespecialist.nl heeft diverse artikelen in het assortiment, waaronder de oranje helm, om uw klanten, relaties of werknemers te verrassen.

Wat is er mogelijk?

Wij Nederlanders dossen ons altijd erg uit als Nederland vertegenwoordigd wordt op grote evenementen. De mooiste kostuums komen aan bod, waarbij de oranje helm natuurlijk niet mag ontbreken.

De oranje helm komt in verschillende varianten, van pet tot pruik, van bandana tot een oranje vikinghoed, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ook is het mogelijk om uw eigen logo of slogan op de oranje helm te laten drukken, om de helm volledig naar uw wens te customizen.

Wacht dus niet langer want deze oranje helm is een must have voor deze zomer!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen